| FORSIDE | TIL BOKA GROUP A/S |


OfficePark Herlev - København

Nyere flerbrugerhus meget suveræn beliggende centralt i Herlev med facade direkte ud til Ring3.

Beliggenhed
I stuen på Lyskær 3EF udlejes nu velbeliggende lokale i flot nyere ejendom. Ejendommen er en del af OfficePark Herlev med ialt 35.000 m² kontor/domicil, med parkeringskælder under ejendommen.
Lejemålet er beliggende meget centralt, med busstoppested lige ud foran døren samt kun 7 minutters gang fra Herlev S-tog Station.
Derudover er der rigtig gode tilkørselsforhold fra Ring3. Kørsel fra Rådhuspladsen nås på under 20 minutter. Yderligere kommer den kommende letbane til at have stoppested lige ud for bygningen.

Lejemålet
Lejemålet er indrettet med storrumskontor, 2 store mødelokaler, lukkede kontorlokaler, print/kopi og serverrum. Alt er indrettet i pæne lyse materialer og nyistandsat. Lejemålet er indrettet med glasvægge og massiv egetræsgulv samt te-køkken. I stueetagen er der lækker stor fælles kantine samt møde- og konference lokaler med AV-udstyr, der kan benyttes af husets brugere. Til lejemålet hører 4 parkeringspladser i p-kælder. Der er gæsteparkering i terræn og mulighed for at leje ekstra p-pladser i p-kælderen. I OfficePark Herlev får du et centralt placeret, super moderne og præsentabelt kontor i lækre omgivelser.

Lys og indekilma
Huset er opført ihht. den nye energiramme, hvor der er gjort ekstra meget for at sikre indeklimaet. Vinduespartierne er ekstra høje, hvilket skire et godt lys i lokalerne, hvorved energiforbruget til belysning minimeres.

Se prospekt OfficePark Ring

Ejendomsdata

Ejendomstype: OfficePark

Adresse: Lyskær 3EF, Herlev

Størrelse: 420 m²

Pris: 895 kr. pr. m²

Kontakt: Henry Johansen

E-mail: henry@bokagroup.dk

Telefon: 4042 7820

Eller:

Kontakt: Millie Korsdal Rafn

E-mail: mkr@bokagroup.dk

Telefon: 2331 6931


Copyright 2018 © BOKA GROUP A/S  ·  C. F. Tietgens Boulevard 30 1. sal TV  ·  5220 Odense SØ  ·  Tlf.: 4042 7820
Opdateret d. 24.3.2015